Участь Центру моніторингу столичної освіти в серпневих конференціях 2010 року

   З 19 по 26 серпня 2010 р. відбулися традиційні серпневі конференції працівників освіти м. Києва. Для педагогічної громадськості столиці було організовано зустрічі з представниками Міністерства освіти і науки України, науковцями  Національної академії педагогічних наук України, передовими педагогами  навчальних закладів міста.

   Центр моніторингу столичної освіти активно долучився до заходів, запланованих в рамках цьогорічного педагогічного форуму. Методисти Центру виступили на науково-практичних конференціях учителів - предметників із доповідями та презентаціями за результатами моніторингових досліджень, проведених у загальноосвітніх навчальних закладах Києва у 2009-2010 н/р.

   Із доповіддю «Науково-методичне та інформаційне забезпечення розвитку компетентностей учнів та професійної компетентності вчителя початкової школи» учителів ознайомила методист початкової школи Стадник Л.С. Про рівень якості географічної освіти учнів 9-х класів доповіла методист з географії і біології Казарян І.С. на науково-методичній конференції вчителів географії.  «Моніторингове дослідження якості математичної підготовки учнів 5-х класів загальноосвітніх закладів м. Києва» - такою була тема виступу методиста з математики Семененко А.П. Із доповіддю про участь України в міжнародних дослідженнях якості природничо-математичної освіти (TIMSS) перед учителями хімії виступила методист Центру Титаренко Н.В.

  Учасників науково-практичних конференцій було поінформовано про перспективні дослідження, які здійснюватиме Центр моніторингу столичної освіти в 2010-2011 навчальному році.
 

⇐ Повернутися до архіву новин